Sergi González

Mestre de Flabiol i Tamborí

Us presentem Sergi González, el nostre mestre de flabiol i tamborí. També és un destacat musicòleg i educador amb una trajectòria acadèmica i professional impressionant. A més el Sergi és, Doctor en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialment, ha completat un Màster en Investigació Musical per la Universidad Internacional de La Rioja. A més, és titulat superior per l’ESMUC en l’especialitat de Flabiol i Tamborí. També és Mestre Instrumentista Tradicional per l’AMTP de la Generalitat de Catalunya.

Actualment, Sergi González compagina la seva vessant pedagògica amb la musicològica a El Tecler. A més, a la nostra escola, imparteix classes de flabiol i tamborí. També fa les classes d’anàlisi, formes de la música tradicional, etnomusicologia i història de la música. Gracies a la seva experiència i coneixements en aquestes àrees, és capaç d’inspirar i guiar els seus alumnes en el seu desenvolupament musical.

Però en realitat a El Tecler, el que més motiva al Sergi és treballar amb un col·lectiu de mestres instrumentistes que col·laboren en equip per desenvolupar una tasca docent de qualitat. Gracies a la seva dedicació a l’ensenyament i la seva passió per la música tradicional catalana, podem aseverar que la seva tasca contribueix significativament a la formació musical dels nostres alumnes.

Us convidem a conèixer més sobre Sergi González i la seva tasca educativa a El Tecler, on la música tradicional i la investigació musicològica es fusionen per oferir una experiència d’aprenentatge única i completa.