Èlia Sans, mestra d'acordió diatónic i piano

Èlia Sans

Mestra d’Acordió Diatónic i Piano

Us presentem la mestra Èlia Sans, la nostra mestra d’Acordió Diatónic i Piano. Una destacada música i educadora amb una trajectòria notable. A més te un Grau Professional de piano pel Conservatori de Tarragona. Cati ha ampliat les seves habilitats musicals com a alumna dedicada d’acordió diatònic.

La seva passió per la música l’ha portat a participar com a acordionista en l’obra teatral «Cap a Mirmanda (o l’últim nas de l’any),» on ha demostrat la seva versatilitat i talent.

També des de l’any 2022, l’Èlia exerceix com a mestra d’acordió diatònic i piano a El Tecler. En aquesta posició, comparteix la seva passió i coneixements amb els seus estudiants, inspirant-los a desenvolupar les seves habilitats musicals. La seva experiència i dedicació fan de l’Èlia una educadora excepcional, capaç de guiar els seus alumnes en el seu camí musical.

La seva metodologia d’ensenyament es basa en la combinació de tècniques tradicionals i modernes, assegurant que els seus estudiants rebin una formació completa i equilibrada. A El Tecler, l’Èlia Sans treballa amb un col·lectiu de mestres instrumentistes que col·laboren en equip per desenvolupar una tasca docent de qualitat.

Amb la seva experiència i dedicació, l’Èlia ha contribuït significativament a la formació musical dels seus alumnes, ajudant-los a assolir els seus objectius i a gaudir de la música. Us convidem a conèixer més sobre la mestra Èlia Sans i la seva tasca educativa a El Tecler, on la música tradicional i la innovació es troben per crear una experiència d’aprenentatge única.