Mestre de Percussió

Marc Vall

Mestre de Percussió

Nascut a Reus el 29 de maig del 1991. Vaig començar el meu viatge musical al Conservatori de Vila-seca. Aquí va ser on vaig cursar el grau professional de percussions clàssiques. Mes tard, al 2014, vaig obtenir el títol de grau professional en aquesta especialitat. Seguidament, al 2011, vaig entrar a formar part de l’alumnat de l’AMTP, on vaig rebre el títol «d’Instrumentista Tradicional» en l’especialitat de mestre de percussió.

Durant el curs 2014-2015, vaig treballar a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) com a percussionista repertorista en l’àmbit de la música tradicional. A més, al 2016 vaig entrar a l’ESMUC, per cursar el grau d’interpretació en la modalitat de Percussió Històrica, i el 2021 vaig obtenir el títol de grau superior en aquesta especialitat.

Com a percussionista tradicional, tinc l’honor de formar part de diverses formacions musicals destacades. Entre elles, els grallers Els Quatrevents, la formació Metralla composta per gralles, metalls i percussió, el quartet de cambra d’arrel Criatures, Germà Negre, i l’OMAC (Orquestra de Músiques d’Arrel de Catalunya).

Aquest recorregut m’ha permès combinar la tradició amb la innovació musical, i d’aquesta manera oferir un repertori ric i diversificat. Cada pas en la meva carrera ha estat un nou capítol en la meva passió per la percussió, tant clàssica com tradicional, i estic emocionat de continuar aquest viatge musical, aportant el meu gra de sorra a la rica cultura musical de Catalunya.

des de fa 4 anys ofereix els seus coneixements com a mestre de percussió al tecler.