Les properes activitats

Les properes activitats del Tecler

Benvinguts a la secció de Properes Activitats de l’AMTP El Tecler! Aquí podràs trobar tota la informació sobre els esdeveniments i activitats que tenim programats per als propers mesos. Aquesta és la teva guia per no perdre’t cap dels nostres concerts, tallers, classes magistrals, cercaviles, i altres esdeveniments especials.

Aquesta secció és ideal per a tots els nostres alumnes, professors, famílies i amics que volen mantenir-se al dia amb tot el que passa a la nostra escola de música tradicional i popular. T’informarem detalladament sobre les dates, horaris i llocs de cada activitat, així com dels requisits per a la participació i les inscripcions necessàries.

Ja siguis un músic en formació, un apassionat de la cultura popular o simplement vulguis gaudir de la música en viu, aquí trobaràs tot el que necessites saber per planificar la teva agenda i unir-te a nosaltres. A més, compartirem les activitats en què participem fora de l’escola, fent de cada ocasió una oportunitat per viure la música i la tradició.

No et perdis cap de les nostres properes activitats! Uneix-te a nosaltres i viu la passió per la música tradicional catalana amb l’AMTP El Tecler. Esperem veure’t aviat a qualsevol dels nostres esdeveniments!