Date 2024-05-16 - 2024-05-19
Location Olot, Catalunya

El 33è Cornamusam, el Festival Internacional de la Cornamusa d’Olot, ja és aquí! Del 16 al 19 de maig, Olot es transforma en l’epicentre de la música, la cultura i la tradició, amb una programació plena de concerts, ball folk i activitats centrades en la cornamusa. Aquesta edició aposta per la cultura, la música i la cornamusa dels Països Catalans, amb una programació de KM 0.

Dins aquest context, el Grup de Minis-trils del Tecler va participar ahir dissabte, aportant la seva energia i talent al festival. Al matí, van oferir uns tallers que van permetre als assistents conèixer de prop els instruments tradicionals i aprendre a tocar la cornamusa. A la tarda, van fer ballar la cabreta, animant els participants i creant un ambient festiu i dinàmic.

La participació del Grup de Minis-trils del Tecler al Cornamusam destaca la importància de la música tradicional catalana i la seva capacitat per unir comunitats i celebrar les nostres arrels culturals. No et perdis la resta de la programació d’aquest festival únic, que celebra la riquesa de la nostra tradició musical i cultural. Visita Olot i gaudeix del Cornamusam 2024!