Escola de Música La Canonja

Escola de música a La Canonja ORFEÓ CANONGÍ EL TECLER,

El nostre objectiu general

L’escola de música del Orfeó Canongí és una secció de l’Orfeó Canongí subvencionada per l’Ajuntament de La Canonja i la Diputació de Tarragona. gracies a la colaboració de la AMTP El Tecler, s´hi pot estudiar música durant totes les etapes de la vida seguint un pla d’individualitzat. La nostra escola està formada per un col·lectiu de mestres instrumentistes que treballen en equip per a desenvolupar la tasca docent. El nostre propòsit és que tot l’alumnat formi part del projecte, que s’hi sentin acollits, estimulats hi puguin créixer, aprendre i formar-se en un ambient favorable.

Escola de Música La Canonja

El nostres instruments

  • GRALLA
  • TIMBAL
  • PERCUSSIÓ
  • PIANO
  • GUITARRA
  • GUITARRA ELÉCTRICA
  • UKELELE
  • BATERÍA
aprendre a tocar la bateria a La Canonja

La teva passió musical està esperant que triis l’instrument que més t’agradi i comencis el teu programa formatiu amb nosaltres. Amb una formació completa i personalitzada, et prepararem per convertir-te en un músic expert, immers en la música tradicional i popular catalana. Uneix-te a nosaltres i deixa que la teva música ressoni amb la riquesa de la nostra cultura.

Conjunt de guitarres

aprendre a tocar la guitarra a La Canonja

Guitarra i Ukelele

Aprendre a tocar el piano a La Canonja

Gralla

Aprendre a tocar la gralla a La Canonja

Estàs buscant una escola de música a La Canonja on aprendre a tocar instruments clàssics i tradicionals? No busquis més! L’Escola de Música de l’Orfeó Canongí t’ofereix l’oportunitat perfecta per iniciar-te en el piano, les guitarres, les bateries, així com en la gralla i el timbal. Uneix-te a la nostra comunitat apassionada per la música i la cultura.

A l’Orfeó Canongí, rebràs una formació de qualitat de la mà de mestres experimentats i dedicats, que t’acompanyaran en tot moment. Aprendràs a tocar instruments clàssics com el piano, les guitarres i les bateries, i també podràs endinsar-te en el món dels instruments tradicionals com la gralla i el timbal. Cada classe està dissenyada per desenvolupar les teves habilitats musicals i la teva passió per la música.

La nostra Escola de Música de l’Orfeó Canongí et permetrà viure de prop la música en totes les seves formes. Participa activament en concerts, recitals i altres esdeveniments, gaudint de l’experiència de tocar en grup i en solitari. No només adquiriràs habilitats musicals, sinó que també formaràs part d’un grup que comparteix la teva passió per la música i la cultura popular.

No deixis passar aquesta oportunitat única! Matricula’t avui mateix a l’Orfeó Canongí i comença el teu viatge musical. L’Escola de Música de l’Orfeó Canongí t’espera per fer-te gaudir de cada melodia i cada ritme. Vine i viu la música amb nosaltres!

Noticies i publicacions