Escola de gralla i timbal a Valls AMTP UAF Valls

Unió Anelles de la Flama

El nostre objectiu general

La Unió Anelles de la Flama ha comptat amb un grup de grallers durant més de trenta anys, i actualment el nivell d’excel·lència musical dels grallers és alt, ja que s’aposta constantment per la qualitat musical i la dignificació en la interpretació en l’acompanyament de les figures festives, amb la contractació de docents formats i qualificats en l’ensenyament musical. És per això que els darrers anys i gracies a la colaboració de la AMTP, s´hi pot estudiar gralla i timbal durant totes les etapes de la vida seguint un pla d’individualitzat. La nostra escola de gralla i timbal a Valls està formada per un col·lectiu de mestres instrumentistes que treballen en equip per a desenvolupar la tasca docent. El nostre propòsit és que tot l’alumnat formi part del projecte, que s’hi sentin acollits, estimulats hi puguin créixer, aprendre i formar-se en un ambient favorable.

Grallers i timbals de la UAF

¿Vols aprendre amb nosaltres?

Estàs buscant una escola on aprendre a tocar la gralla i el timbal? No busquis més! La Unió Anelles de la Flama t’ofereix l’oportunitat perfecta per iniciar-te en aquests instruments tradicionals catalans. Uneix-te a la nostra escola a Valls i forma part d’una comunitat apassionada per la música i la cultura.

A la UAF, rebràs una formació de qualitat de la mà de mestres experimentats i dedicats, que t’acompanyaran en tot moment. Aprendràs a tocar la gralla i el timbal, coneixeràs les tècniques i els secrets d’aquests instruments, i et convertiràs en un autèntic protagonista de les festes tradicionals.

La nostra escola de gralla i timbal a Valls et permetrà viure de prop les tradicions catalanes i participar activament en seguicis, cercaviles i altres esdeveniments festius. No només adquiriràs habilitats musicals, sinó que també formaràs part d’un grup que comparteix la teva passió per la música i la cultura popular.

No deixis passar aquesta oportunitat única! Matricula’t avui mateix a la UAF i comença el teu viatge musical. L’Escola de gralla i timbal a Valls t’espera per fer-te gaudir de cada toc i cada nota. Vine i viu la música amb nosaltres!

¿Vols matricular-te?

    Lloc d'estudis

    Grallers de la UAF

    Grallers de la UAF

    Timbalers de la UAF

    Timbalers de la UAF