Escola de Gralla i Timbal a L'Espluga de Francolí AMTP ESPLUGA

El nostre objectiu general

L’Escola de Gralla i Timbal de l’Espluga de Francolí està gestionada des del curs 2019/2020 per l’Aula de Música Tradicional i Popular ‘El Tecler’ a través de l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans.

Gracies a la colaboració de la AMTP, s´hi pot estudiar música durant totes les etapes de la vida seguint un pla d’individualitzat. La nostra escola està formada per un col·lectiu de mestres instrumentistes que treballen en equip per a desenvolupar la tasca docent. El nostre propòsit és que tot l’alumnat formi part del projecte, que s’hi sentin acollits, estimulats hi puguin créixer, aprendre i formar-se en un ambient favorable.

Grallers gegants i nans

¿Vols aprendre a tocar la gralla o el timbal?

Estàs buscant una escola on aprendre a tocar la gralla i el timbal? No busquis més! L’Escola de Gralla i Timbal AMTP Espluga t’ofereix l’oportunitat perfecta per iniciar-te en aquests instruments tradicionals catalans. Uneix-te a la nostra comunitat apassionada per la música i la cultura.

A l’AMTP Espluga, rebràs una formació de qualitat de la mà de mestres experimentats i dedicats, que t’acompanyaran en tot moment. d’aquesta manera, aprendràs a tocar la gralla i el timbal, a més, coneixeràs les tècniques i els secrets d’aquests instruments, i d’aquesta manera, et convertiràs en un autèntic protagonista de les festes tradicionals.

La nostra Escola de Gralla i Timbal AMTP Espluga et permetrà viure de prop les tradicions catalanes i així, participar activament en seguicis, cercaviles i altres esdeveniments festius. Però no només adquiriràs habilitats musicals, sinó que també formaràs part d’un grup que comparteix la teva passió per la música i la cultura popular.

No deixis passar aquesta oportunitat única! Matricula’t avui mateix a l’AMTP Espluga i comença el teu viatge musical. L’Escola de Gralla i Timbal AMTP Espluga t’espera per fer-te gaudir de cada toc i cada nota. Vine i viu la música amb nosaltres!

Els nostres horaris

Classes del curs 2024 - 2025

Mostra de tocs de gralla i timbal del grup mitjà i adult al final de curs 2023. (Foto: Xavier Lozano)

 
Iniciació a la gralla: a partir de 4 anys
Iniciació al timbal: a partir de 4 anys
Nivells mans petits, d’iniciació, bàsic i mitjà per a infants, joves i adults (sense límit d’edat)
Professorat: Oriol Olivé (Gralla), Roger Garcia (Timbal)

 

Horari de classes: cada dimarts a la tarda

Gralla i timbal mans petites 1: 18:00-18:40h
Nivell elemental 3: 17:15h-17:55h
Adults nivell mig / assaig conjunt: 18:40h-19:20h

Informació del curs: Organització i inscripcions del curs 2024-2025
MATRÍCULA 2024/2025: Accedeix al formulari de matrícula
Més informació a gestio@eltecler.cat