Aula de Música Tradicional El Tecler a Tarragona

Els nostres objectius

L’Aula de Música Tradicional El Tecler de Tarragona és una escola de música privada subvencionada pel departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. S´hi pot estudiar música durant totes les etapes de la vida seguint un pla formatiu o un pla d’individualitzat, si es desitja. La nostra escola està formada per un col·lectiu de mestres instrumentistes que treballen en equip per a desenvolupar la tasca docent. El nostre propòsit és que tot l’alumnat formi part del projecte, que s’hi sentin acollits, estimulats hi puguin créixer, aprendre i formar-se en un ambient favorable.

A l'Aula de Música Tradicional El Tecler

S’imparteix música durant totes les etapes de la vida, seguint un pla formatiu complet o un pla individualitzat segons les necessitats i desitjos de cada alumne.

El Tecler està compost per un col·lectiu de mestres instrumentistes que treballen en equip per desenvolupar la tasca docent de manera excel·lent. El nostre propòsit és que tot l’alumnat se senti part del projecte, acollit i estimulat, creant un ambient favorable per al creixement, l’aprenentatge i la formació musical.

Un dels aspectes més distintius de l’AMTP El Tecler és el nostre enfocament en el calendari festiu anual com a fil conductor de les nostres activitats. Organitzem esdeveniments relacionats amb les festes tradicionals i fem partícip la ciutat de Tarragona de les nostres activitats, establint una transferència contínua de coneixement entre l’escola i la ciutat durant tot el curs escolar. Així, a les festes de Tarragona, es poden trobar alumnes de l’escola tocant pels carrers, sempre acompanyats pel professorat, vivint de primera mà la festa i la tradició. Això els permet conèixer directament i amb vivència un patrimoni cultural que ens és propi.

A més, formem aliances amb altres entitats culturals tradicionals per oferir un ensenyament de qualitat amb els instruments tradicionals catalans als seus associats. La nostra col·laboració amb aquestes entitats ens permet enriquir el nostre programa educatiu i assegurar que les tradicions musicals catalanes continuïn vives i ben representades. Treballem amb dedicació per dignificar la interpretació musical i fomentar l’excel·lència, contractant docents formats i qualificats en l’ensenyament musical.

Així, l’AMTP El Tecler no només proporciona una formació musical integral als seus alumnes, sinó que també contribueix activament a la preservació i promoció de la cultura musical tradicional catalana, establint-se com una peça clau en la vida cultural de Tarragona i de tota Catalunya.

El nostre pla formatiu

El nostres instruments

 • GRALLA
 • TIMBAL
 • TAROTA
 • FLABIOL I TAMBORÍ
 • ACORDIÓ DIATÓNIC
 • SAC DE GEMECX
 • VIOLÍ
 • TROMBÓ
 • TROMPETA
 • TENORA
 • TIBLE
 • PERCUSSIONS TRADICIONALS (Pandero, Castanyoles, etc)

La teva passió musical està esperant que triis l’instrument que més t’agradi i comencis el teu programa formatiu amb nosaltres. Amb una formació completa i personalitzada, al Aula de Música Tradicional El Tecler et prepararem per convertir-te en un músic expert, immers en la música tradicional i popular catalana. Uneix-te a nosaltres i deixa que la teva música ressoni amb la riquesa de la nostra cultura.

Horari curs 2024_25